Stafverfeldt • se
 
 
Dartfodral
måndag 23 juli 2007
Äntligen har jag lyckats få tag i en person som kan sy dartfodral i läder.
 
Mitt (10 år) gamla är det mörka till vänster och de två andra är ett par testfodral som vi skapat.
 
Om det är nån som vill
 
Staketbygge
söndag 22 juli 2007
Ingen vila denna söndag! Idag gjorde grannen Jari och jag slag i saken och byggde nytt staket mellan våra tomter. Det gamla var över 40 år gammalt.
 
Vi slapp gräva ner nya stolpar för det fanns
 
Dart i Solna
onsdag 18 juli 2007
På onsdagar är det matchdag i Sommarserien. Vi i Spikmeisters, som laget heter nu på sommaren, mötte AVDEGOAFECIA (Attans Vad Det Gör Ont Att Få En Cykel i Ryggen) hos Avalon i Solna. Kanske står
 
Till Landet i Strängnäs
tisdag 17 juli 2007
Var och hälsade på Ulf & Ingrid på landet. Där hade linan till flaggstången gått av och satt fast i toppen. Det fixade vi med fällning av stången och sedan upp på plats igen.
 
Det blev även en tur
 
Grillfest hemma
lördag 14 juli 2007
Bjöd in lite arbetskamrater på lite grillning hemma i trädgården. På bilden har vi Per, Roger och Mange. Roger är alldeles nybliven pappa hade med sig sonen Max som bara var ett par veckor.
 
Vi
 
Dartkväll
onsdag 11 juli 2007
I dag skulle det ha varit sommarseriematch mot Xit Darters men de fick inte ihop folk mitt i sommaren så vi vann på WO. I Stället blev det lite träningskastande på Restaurang Söderport med gänget
 
Grillfest i stallet
lördag 30 juni 2007
I dag var det rätt stor uppslutning (närmare 40 pers) som plockade med sig något att grilla och även något att dricka till Stora Wäsby.
 
Trots att det regnat hela dagen var det uppehåll under
 
Whiskey i Danderyd
torsdag 28 juni 2007
Så var det dags för att dricka lite Port Ellen igen. Denna gång var det hemma hos Johan i Stocksund. Jag Mattias och Johan inmundigade först ett par ale, sedan inköpt Deli-mat och avslutade med ett
 
Midsommar i Sanda
söndag 24 juni 2007
Åsa jobbade hela helgen. Elvira var med Ammelie. Jag och Matilda var till svärfar och svärmor i Strängnäs. Min morsa och farsa var också bjudna till ”Stränkan”.
 
Det var allmänt midsommarfirande med
 
Veckan som gick
söndag 17 juni 2007
Jag blev lite överaskad en morgon på Väsby pendeltågsperrong.
 
Nån hade roat sig med att på locket till en papperskorg limmat fast blå plastsoldater och en rosa drake. De satt fast som berget så det
 
Fälttävlan i Gottröra
söndag 10 juni 2007
Lördag och söndag har återigen gått i hästarnas tecken. Nu var det dags för dottern Matilda att tävla. Åsa jobbade så jag fick agera Bobbare (Bärare Och Betalare).
 
Detta vara Matildas andra
 
Burkslav på havremoppe
söndag 3 juni 2007
Denna helg från fredag till söndag har det varit körtävling i Gottröra i närheten av Rimbo o Roslagen. Frugan Åsa är grym kusk och Svarten, vår nordsvensk, gillar detta skarpt.
 
Det är tre moment
 
23 juli 2007
 
”Här på stafverfeldt.se trummar jag in lite allmänt tjat om mig själv, familj & vänner och en del om dart...  ”