Så kan man då äntligen kasta hemma!
 
Fick idag äntligen upp både tavla och belysning så man kan träna hemma och inte bara på jobbet.
 
Efter ett skoj-bråk med äldsta dottern för nåt år sedan drog jag på mig tennis-armbåge. Gjorde så förbannat ont! Kunde inte hålla i en liter mjölk eller ens bära kassar med höger hand. Det satt i i två år...... Två år utan att kasta pil - inte kul alls.
 
Är nu helt återställd sedan ungefär ett år tillbaka. Hittade en sjukgymnast, tack Totte för tipset, som kunde en metod som heter Malligan. Den bygger på att man belastar musklerna som är kopplade till det inflammerade området samtidigt som man ändrar vinkeln på ett av benen i underarmen genom att trycka det mot en dörrpost.
 
Att träna med håll-emot-träning var också ett annat sätt som jag lärde mig. Nu är jag helt Bra!
 
Här skall kastas Dart!
Tavla hemma!
söndag 1 oktober 2006